Medlem

Medlem

Sykkelturer hver uke. Sti/terreng og landevei.

Som medlem i IL Hole Cykleklubb får du delta på sykkeltrening/turer to gang i uken, samt andre varierte aktiviteter. Sykkelturene varer som regel mellom 1 og 1,5 timer. Vi er ikke så gode til å holde tiden alltid, men på den minste gruppen prøver vi å ha et tidspunkt å forholde oss til.

Alle treninger starter kl 1800 dersom det ikke er gitt noen annen melding på faceboo.  Oppmøte er også alltid på Vik skole ved "bua" vår. Her møtes vi også for henting. Mandager der det landeveissykling og onsdager er det sti/terrengsykling. Vi har 15 landeveissykler av høy kvalitet til gratis utlån. Vi har også 7-8 sti og terrengsykler til gratis utlån.

Dersom du trenger å låne hjelm, lykt, hansker, regnjakke, skoovertrekk, sykkelsko, verktøy etc. har vi det også. Ta kontakt med en av trenerne, så fikser vi det meste.

For nye medlemmer kan det være viktig å ha noen de kjenner som de kan sykle sammen med. Se nederst på siden, kanskje du kjenner noen allerede?

Vi sykler både i terreng og på landevei, og satser på allsidig trening. Våre medlemmer er på forskjellige nivåer, og dette tar vi selvsagt hensyn til for hver enkelt trening. Alle våre medlemmer inkluderes på lik linje, uavhengig av erfaring. Vi jobber hardt mot at alle medlemmer skal ha de samme mulighetene.

Samhold og glede på trening

Vårt fokus er på treningsglede, og vi ønsker at alle som deltar på våre arrangementer skal nyte og glede seg til aktivitetene vi tilbyr. Alle våre medlemmer skal ha samme tilgang på tilbudet, og vi tilbyr derfor både utlån av sykkel og sykkelutstyr. Alle som ønsker å trene sammen med oss, står fritt til å bruke det sykkeltøyet eller sykkelutstyret de selv vil.

Vi har egne klubbskjorter!

Bestill klubbskjorte via bestillingsskjemaet. Vi leverer sykkelskjorter for både barn og voksne i forskjellige farger og fasonger.

150,- T-skjorter for barn

250,- cardigans for barn

250,- teknisk T-skjorte voksen

50,- for regn/vindjakke barn

150,- sykkelbukse vinter barn

100,- sykkeshorts fra ca 13 år

 

 


SkjorteCardigan

BarnVoksen

Våre medlemmer